Hanna Svensson inför bortamatch mot Endre

Foto: Krister Andersson
Helgens dammatch spelas på bortaplan mot Endre IF, 23e oktober kl 13.00. Inför matchen ställde vi några frågor till vår målvakt Hanna Svensson.

Hej Hanna! Det blev en tuff förlust mot IKSU på hemmaplan senast. Vad tar ni med er från den matchen?
Hej! Ja det blev ganska tuff förlust men vi tar med oss känslan som vi hade efter de två sista perioderna, som vi var riktigt nöjda med.

På söndag är det dags för ytterligare ett hårt motstånd, nämligen Endre IF på bortaplan. Vad är extra viktigt att tänka på inför matchen?
Det gäller att vi är på hugget från start samt att vi håller uppe aggressiviteten och att vi är tajta i försvaret. Vi måste även våga skjuta och jobba på eventuella returer som uppstår.

Hur är stämningen i laget inför helgens match?
Jag tycker att stämningen har varit riktigt bra i laget den här veckan. Vi i laget är riktigt taggade inför mötet mot Endre och det gäller att vi visar det när vi spelar på söndag.

Vad gör ni för att få tiden att gå på bussresan till Gotland? Är det taktiksnack som gäller hela vägen?
Jag kommer troligtvis göra det jag brukar på bussresorna, lyssna på lite musik, försöka sova lite och umgås och prata lite med tjejerna. Sen ska man försöka fördriva tiden på båten över till ön och det vet jag inte riktigt ännu hur jag ska göra, haha. Det är mestadels allmänt häng på resorna till andra matcher, men det kan alltid krypa in lite snack inför matchen helt klart.

Hur är det att stå längst bak på planen, vad kan du hjälpa till med under matcher?
Som sista spelare så gillar jag den lilla extra pressen man kan få som målvakt i exempelvis 2 mot 1 situationer och frilägen. Jag som är längst bak har fördelen att jag ser vad som händer över hela planen och kan då hjälpa mina spelare att hitta sina markeringar. Jag kan även hjälpa till med att sätta igång snabba anfall med hjälp av mina utkast.

Slutresultat i söndagens möte?
Tror att det kommer att bli en tajt match som vi vinner med 6-3 och vårt sista mål sätter vi i tom kasse.

Tack och lycka till på söndag!
Tack så mycket!

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå