Hanna Svensson och Ebba Blomén förlänger!

Foto: Krister Andersson

Det är många glädjande nyheter för Warbergs damlag nu! Hanna Svensson skriver på för ytterligare två år i Warbergströjan, en väldigt viktig spelare för laget med sina ständigt utvecklande kunskaper i målet. Det är mycket roligt att så många egna produkter från föreningen väljer att fortsätta sin karriär hos oss!

– Jag har spelat i klubben sen den dagen jag började spela innebandy och trivs fantastiskt bra med föreningen och tjejerna i laget. Vi har gjort en resa den här säsongen och jag tror det kommer bli ännu bättre de nästkommande säsongerna. Därför känns det mycket bra att skriva på för ytterligare 2 år med Warberg, kommenterar Hanna Svensson.

Häromdagen blev det även klart att Ebba Blomén stannar i Warberg, en back som har kommit tillbaka starkare än någonsin efter sin knäskada. Ebba bidrar inte bara med sin vassa spelförståelse utan är också viktig energiknippe för laget.

Förutsättningarna för en lyckad säsong 17/18 blir bara bättre och bättre! Nu spelar damerna sin sista match på bortaplan mot Karlstad på söndag innan vi kan vinka av damernas debutsäsong i SSL.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå