Herrarna återvänder till Växjö: ”Kul med ny drabbning!”

Foto: Krister Andersson.

Foto: Krister Andersson.

Förra helgen spelade herrarna Sibylla Elit Cup i Växjö. Imorgon återvänder man till den småländska staden för träningsmatch mot Växjö Vipers. ”-Denna matchen var planerad innan vi bestämde oss för turneringen och det känns bra att möta Växjö igen. Bra motstånd, bra hall och en bra resa. Kul med en ny drabbning där nere!”, säger tränare Oscar Lundin.

Laget har tränat på bra under veckan, dock saknas en del spelare från laguppställningen. ”-Det stämmer. Vi fick ett par skavanker under helgen som hängt i lite och de spelarna som var borta då är ännu inte i matchskick. Men till premiären kommer det se riktigt bra ut. Rehaben går som den skall för killarna.”, fortsätter Lundin.

Att man åker med en mindre trupp till matchen ger andra utmaningar och saker att testa. ”-Vi kommer spela mycket på två formationer. Det har vi inte gjort tidigare under försäsongen så vi ser det som ett bra läge att låta killarna känna på skillnaden i belastning och puls. Vi ska även variera växel i försvarsspelet lite mer imorgon.”

Laget lämnar Varberg strax efter nio imorgon och matchen startar 15:00 i Fortnox Arena!

Matchtruppen: Tobias Jernsand, Eric Ceder, Daniel Gunnarsson, Anton Birgersson, Robin Westergren, Sebastian Welin-Odeback, Oliwer Olsson, Rikard Eriksson, Daniel Karlander, Mattias Kongstad, Victor Ferraresi, Robin Blåberg, Mattias Hasselström, Fabian Hansson, Simon Svensson.

Vilar imorgon: Per Svedin, Tom Ondrusek, Filip Stenmark, Daniel Nordlund, Simon Bundgaard, Oscar Eriksson Elfsberg

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå