Inför dagens match!

informatchen
Herrarna tar idag mot Linköping IBK och man har en gruvlig revansch att utkräva efter fjolårets möten. ”-Det stämmer verkligen. Vi har haft svårt att komma åt dem tidigare. Men jag tror vi har en god chans idag.”, säger Oscar Lundin.

Matchen startar 16:00 i Sparbanken Wictory Center.

Herrarna kommer till match med gott mod efter tre raka segrar. Oscar Lundin tror på en fjärde…

”- Vi har kommit samman allt mer som grupp och trots lite skador och skavanker under den senaste veckan så är känslan väldigt god i truppen. Det är dags att Warberg besegrar Linköping igen.”

Vilka spelare saknas idag?
– Oscar Eriksson-Elfsberg och Jonatan Åkesson är fortsatt borta tyvärr. Annars hoppas och tror jag att resten är förberedda och redo för fight.

Vad säger du då om motståndet?
– Linköping har startat säsongen ungefär som förväntat. Stabilt och kontrollerat. Precis som de vill spela innebandy. Deras trupp väger betydligt fler kilon än våran. Så det måste vi bemästra på andra sätt.

Några speciella spelare som sticker ut?
– Matej Jendrisak har varit framgångsrik mot oss tidigare. Han skjuter dolt och älskar 1v1-kamper. Det gäller att vara extra uppmärksam när han har bollen i vår zon.

Vilka nycklar ser du till att vinna idag?
– Att vi fortsätter offra oss i försvarsspelet. Vi har täckt oerhört mycket skott och fått energi därifrån. Sedan att vi fortsätter att ta extraavslut framåt. Vi har varit giriga och skapat mängder av situationer på det sättet.

Vem tror du avgör matchen idag?
– Mattias Hasselström.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå