Inför lördagens match med Frida Eriksson

Foto: Peter Bohlin / Pic-Agency Nyckelord Keywords: Innebandy, Superligan, Uppsala, Warberg, IFU Arena

Foto: Peter Bohlin

På lördag är det återigen dags för damerna att spela match på hemmaplan. Denna omgång, som blir den fjärde, möter de IKSU som är ett rutinerat SSL-lag. Vi har kollat läget med Frida Eriksson inför helgens möte!

Tjena Frida! Vad säger vi om den senaste matchen mot Uppsala?
– Hej! Det blev en tight match mellan två lag som är starka defensivt och har bra kontringsspel. Vi förlorade matchen på att vi inte riktigt var där till hundra från början…

Vad behöver ni ändra på inför helgen? Vad har ni tränat på lite extra den senaste veckan?
– Det vi behöver ändra på är framförallt vårt fokus, på att vara med i matchen redan från första minut, annars kommer IKSU straffa oss. Vi har jobbat lite extra med spelvändningar, då det är viktigt att vi sätter dem, och att vi inte ska släppa igenom diagonalspel.

Vad har ni lärt er av de SSL-matcher ni spelat hittills?
– Det vi i synnerhet har lärt oss under dessa tre matcher är att små misstag oftast resulterar i mål bakåt, vilket har gjort att vi alla har blivit mer skärpta i alla situationer. Sen är det såklart skillnad på tempot som är högre. Men vi gillar att spela fartfylld innebandy så det passar oss bra!

Hur är nerverna nu inför att möta IKSU som är ett erfaret SSL-lag?
– Nerverna är bra i gruppen. Alla vet att vi har en lika stor chans att vinna mot alla lag i serien, så länge vi gör jobbet till 100%. Såklart är det speciellt att möta ett så skickligt lag som IKSU redan i fjärde omgången. Men ni kommer få se ett sjukt laddat Warberg!

Det ser vi fram emot! Hur laddar du bäst upp inför matchen?
– Det blir nog att hänga med min andra halva i laget, den andra Frida. Sen kommer min pappa ner på fredag så man får väl ladda upp med några tips ifrån honom som kan hjälpa mig under matchen. Till sist är det de vanliga sakerna som gäller; äta, sova och dricka mycket vatten så man är väl förberedd!

Vem kommer vi få se sticka ut under lördagens möte?
– ’’Pettsson’’ (Malin Pettersson) har sett pigg ut i veckan och verkar ruggigt taggad för denna fajten. Men som många har sagt innan så är vi en stor och stark enhet som jobbar tillsammans, så laginsatsen tror jag kommer sticka ut för publiken!

Tack så mycket Frida och stort lycka till!
– Stort tack! Vi ses!

Warbergs tre senaste:

Uppsala – Warberg 3-2
Warberg – Malmö 5-4
Dalen – Warberg 4-1

Warbergs match mot IKSU spelas på lördag den 15 oktober klockan 15.00 i Sparbanken Wictory Center

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå