Inför Uppsala borta

Foto: Krister Andersson

Foto: Krister Andersson

Inför lördagens bortamatch mot FBC Uppsala har vi kollat läget med Johanna Johansson, en av de spelare som nyligen har förlängt kontraktet med Warberg.

Hej Johanna! Vad säger du om säsongsstarten?
– Jag tycker att vi har börjat bra, kändes rätt bra redan första matchen mot IBK Dalen. Där tycker jag faktiskt att vi borde fått med oss något poäng. Sen tog vi ju en riktigt skön vinst mot Malmö! En kul match att spela och goa poäng att ha med sig framöver.

Ja, matchen mot Malmö blev en riktig nervbitare! Hur kändes det efter vinsten?
– Väldigt skönt! Vi har ju mött Malmö ganska många gånger nu, både i serien och i tidigare kval, så det är lite extra kul att vinna över dem. Det blev ju lite svettigt på slutet, men vi kämpar för varandra och lyckas hålla undan.

Du har nyss förlängt kontraktet med Warberg, kul! Hur tycker du att truppen känns i år?
– Jag tycker att truppen känns bra! Vi har en bra sammanhållning och vi jobbar för varandra. Vi har spelare som kan göra det lilla extra, men samtidigt kan vem som helst avgöra en match. Det är väldigt kul att gå till träningarna!

På lördag möter ni Uppsala på bortaplan, hur laddar du bäst upp inför den?
– Jag är ledig på fredag så det blir ett träningspass för att hålla igång kroppen, sen är vi ett par stycken som ska till hallen för att skjuta in oss lite. Annars blir det lugnt så man är pigg och glad på lördag!

Vad blir slutresultatet i matchen?
– Vinst till oss! 4-3.

Tack för att du tog dig tiden! Ha en fortsatt bra vecka och lycka till på lördag!
– Tack själv och detsamma!

Matchstart kl 14.00 i IFU Arena A.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå