Jenny Dahl förlänger!

Foto: Krister Andersson

Jenny Dahl väljer att förlänga sitt kontrakt i Warberg, en mycket glädjande nyhet för föreningen och laget då Dahl är en viktig spelare som bidragit med många poäng under säsongen!
– Det fanns inte direkt något att tveka på. Trivs suveränt i föreningen, laget och staden. Hjärtat är blått helt enkelt! säger Dahl angående det förlängda kontraktet.

Hur känns det efter ett år i SSL?
– Det har vart en sjukt rolig säsong och framförallt har vi verkligen utvecklats och blivit ett mycket mer stabilt lag som inte får djupa dalar i varje match. Vi har verkligen tagit vår chans att få spela i SSL och gjort det bättre än många trott. Det känns otroligt kul att vi lyckades säkra kontraktet och får fortsatt spel i SSL, kommenterar Dahl.

Warbergs förutsättningar för nästa år ser lovande ut med en förhoppningsvis stärkt trupp, och kollar man på den snart gångna säsongen finns det mycket som talar för en fortsatt fantastisk utveckling.
– Kul att flera av våra spelare väljer att fortsätta i den blåa tröjan, och idag skrev alltså Jenny på. Hon har egenskaper som sticker ut, framförallt hennes speed och hennes förmåga att skapa lägen på egen hand. Ser fram emot att se henne nästa säsong, säger sportchef Andreas Wahman angående Dahls förlängning.

Vi ser på säsong 17/18 med stor förtjusning och är redan rysligt taggade – hoppas Ni är med oss även då!

Foto: Krister Andersson

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå