Jernsand har skrivit på för två nya år!

Foto: Krister Andersson.

Foto: Krister Andersson.

Vi har glädjen att presentera att även Tobias Jernsand har förlängt sitt kontrakt med Warberg IC. Vi har självklart tagit oss ett snack med #85.

Grattis till ditt nya kontrakt. Hur känns det att fortsätta i Warberg IC?

– Väldigt roligt och inspirerande att va med på resan tillbaka mot toppen, så det känns fantastiskt.

Hur ser du på din säsong?
– Jag tycker min säsong personligen har varit bra, utvecklats mycket och även fått en del speltid, vilket har varit superkul och lärorikt.

Och hur ser du på lagets säsong?
– Vi har ju underpresterat helt klart. Med laget vi har på pappret tycker jag vi skulle nå slutspel, men så blev tyvärr inte utfallet.

Vad är nästa steg i din målvaktsutveckling?
– Att etablera mig på allvar i SSL och fortsätta som jag gör träna hårdare än alla andra, det har ju tatt mig hit där jag är idag, med det sagt är jag långt ifrån nöjd.

Även Svedin fortsätter. Berätta om ert samarbete!
– Vårt samarbete fungerar väldigt bra tycker jag, vi diskuterar mycket om vårt målvaktsspel, vad vi kan göra bättre osv. Aldrig haft en målvaktskollega jag kunnat bolla så mycket idéer med innan som Per och det är kul.

Vad tror du blir det viktigaste för att Warberg återigen skall bli ett lag som går långt i slutspel framöver?

– Hjärta för klubben att verkligen vilja ge sina 100% i varje duell då tror jag man kan komma riktigt långt i ett slutspel.

 

Tränare Oscar Lundin om Jernsand: ”-Han har slått igenom här under säsongen och tagit poäng i sju av nio starter. Han har en jäkla träningsskalle. Så det ska bli väldigt kul att följa vår målvaktsduos utveckling nu när de på allvar tävlar mot varandra från start.”

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå