Jesper Larsson till Warberg!

Warberg har gjort klart med talangfulle Jesper Larsson från Borås IBF de närmsta tre åren.

19-åringen ansluter till Warberg i juni när han gjort klart sina gymnasiestudier hemma i Borås.

Larsson är en teknisk rightfattad back som har Rydboholms SK som moderklubb, men som inför nuvarande säsong tog steget till Borås IBF i division 1. Där har han varit poänggörande lagkapten i JAS-laget och samtidigt tagit stora steg i seniorlaget.

 

Sportchef Kimmo Eskelinen kommenterar Jesper Larsson och tankarna kring övergången:

– Jag är genuint glad att Jesper flyttar till Warberg för att ta sina nästa steg i utvecklingen. Inte bara för att han är Boråsare, utan också för att han är oerhört ödmjuk och mogen för sin ålder och kombinerar det med en härlig attityd och stort mod innanför sargen.
Han är bara 19 år och spelade i division 3 så sent som för två år sedan, så vi ska tillsammans med Jesper sätta rimliga mål med hans innebandy närmsta åren. Han har en fantastisk teknik och är väldigt bolltrygg, den stora utmaningen för hans del är såklart att anpassa sig till träningsdosen och det fysiska spelet på elitnivå. Med hans inställning till idrott är jag dock inte det minsta orolig, han är ett framtidsnamn i Warberg.

En klar fördel kommande säsong är att vi har ett lag i division 1 också, här jobbar vi på att hitta bra former för samarbete lagen emellan, avslutar Eskelinen.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå