Jonna Bergemyr skriver treårskontrakt!

Foto: Krister Andersson

Foto: Krister Andersson

En av våra yngre talanger skrev i dagarna på ett nytt treåravtal med Warberg, nämligen den mycket lovande Jonna Bergemyr, som i senaste matchen mot Tyresö Trollbäcken gjorde en lysande match.

Hej Jonna! Du har nyligen skrivit på nytt treårskontrakt för Warberg, kul! Vad fick dig att bestämma dig för det?
Jag har spelat i Warberg ända sedan jag var liten, och har alltid känt och känner även nu att jag trivs väldigt bra i klubben och i laget såklart.

Senast i söndags blev det en vinst mot Tyresö Trollbäcken hemma i SWC! Vad säger du om matchen?
Det var en match där det kändes bra redan från uppvärmningen. Alla kändes extremt laddade för match och det var en viktig match för oss. Vi gör det bra i 60 minuter och det ger oss utdelning. Vi sätter våra lägen, vinner dueller och har en kämparglöd i laget. Vi stöttade varandra genom hela matchen och det kändes väldigt härligt med 3 nya pinnar in på kontot.

I helgen är det dubbelmatch, dessutom två tuffa sådana, Pixbo på hemmaplan och Mora borta. Vad tror du om de utmaningarna?
Både Pixbo och Mora är två topplag så det blir en utmaning för oss. Två tuffa och samt roliga matcher vi har framför oss. Vi har inget att förlora, det gäller att vi kör vårt och gör vad vi kan så kan vi ta oss långt med det. Det kommer krävas en hel del för båda dessa matcher. Det har sett bra ut på träningarna i veckan så det är bara att köra på!

Hur ser skadorna ut i laget inför helgen? Det blev en och annan som blev drabbad av Tyresö Trollbäckens tuffa spel…
Ja det var ju några stycken som blev drabbade, men det ser bra ut just nu, Linn som hade ont i ryggen känner sig hel igen, ”Jojo” är tyvärr fortfarande borta så vi får se hur det blir för hennes del till helgen. Malin skadade ju även foten, men hon har kört på i veckan så det ska nog inte vara några problem! Annars ser det bra ut på den fronten som tur är!

Det låter bra tycker vi! Nu får du vila upp dig. Tack och lycka till i helgen!!
Tack själv!

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå