Karlander avgjorde årets första match!

image

Herrarna spelade säsongens första match idag. Det slutade med vinst mot Fagerhult/Habo. Daniel Karlander avgjorde sent i den tredje perioden.

”Det blev en bra genomkörare direkt. Fagerhult jobbade hårt i sin 2-1-2 och vi fick träna mycket på att spela mot uppställt.”, säger Oscar Lundin.

Fokus låg däremot på något annat.

”-Vi hade som mål att komma iväg på många första- och andrafaskontringar. Det gjorde killarna bra. Sedan har vi inte jobbat med att förvalta dessa lägen ännu och det syntes tydligt. Vi tog många knepiga beslut i hög hastighet framåt.”

Fyra spelare gjorde debut i Warbergströjan. Tom Ondrusek, Victor Ferraresi, Oliwer Olsson och Fabian Hansson. ”Kul att se dem i den blåa tröjan. Samtliga fyra slet hårt och ville bidra.”

Warberg dominerade den första perioden. Sen jämnades spelet ut. Period siffrorna skrevs till 2-0,2-1 och 1-3.

”Vi har högst koncentration i första perioden. Sedan utnyttjar vi inte temposkillnaden därefter. Fagerhult jobbade sig in på ett starkt sätt.”

I slutet kunde dock Warberg avgöra genom Daniel Karlander.

”Gott att han avgör och att vi får starta med vinst. Den kedjan gör fyra mål framåt och är vass med boll. Samtidigt lite slarviga bakåt dock. Det får de sudda bort tills imorgon.”

Imorgon väntar ny match. Lindås Waves kommer på besök till Sparbanken Wictory Center. Matchstart 16:00.

”Lindås har fler farliga offensiva krafter än Fagerhult och de besegrade så sent som förra veckan Pixbo i en träningsmatch. De kommer bli en tuff nöt att knäcka.”, avslutar Oscar Lundin.

 

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå