Kimmo Eskelinen ny sportchef i Warberg IC!

Kimmo Eskelinen är sedan 1/9 ansvarig för den sportsliga verksamheten i Warberg IC (herr).

Kimmo Eskelinen är sedan 1/9 ansvarig för den sportsliga verksamheten i Warberg IC (herr).

Warberg IC har i dagarna gjort klart med Kimmo Eskelinen som ny Sportchef Herr efter Mathias ”Bult” Larsson som avslutar sin tjänst som Sport och Marknadsansvarig i klubben vid årsskiftet.

”-Fantastiskt roligt att vi kunnat hitta denna lösning tillsammans med Kimmo.”, meddelar klubbens ordförande Henrik Carlstein.

”-Kimmo har de senaste två åren suttit med i Sportgruppen och är väl insatt i klubbens arbete. Tillsammans med hans brinnande intresse för Innebandyn och kontakter i Innebandysverige tror vi att detta kommer bli ett lyft för Herrverksamheten.” fortsätter Henrik.

”-Jag ser mycket fram emot detta uppdrag och tycker det ska bli grymt kul att få vara med i arbetet kring vårt herrlag. Vi är en kompetent grupp med mycket hjärta som hjälps åt och som dessutom vill samma sak, nämligen att Warberg blir ett lag att räkna med i toppen igen.
Det är en resa att göra dit och det startar nu med den kanske jämnaste SSL-säsongen någonsin!”, meddelar Kimmo om den nya rollen.

”-Kimmo påbörjar sin roll omgående i organisationen. Samtidigt startar Andreas Wahman, tidigare tränare för Damlaget sin roll som Sportchef för Damverksamheten. Detta gör vi för att få större fokus på Damverksamheten som helhet på samma sätt som på Herrsidan.” avslutar Henrik Carlstein.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå