Lundin efter 8-3 mot FCH: ”Vi är giriga!”

151014 Warbergs spelare jublar efter 7-2 under innebandymatchen i SSL mellan Warberg och Helsingborg den 14 oktober 2015 i Varberg. Foto: Krister Andersson / BILDBYRN / Cop 147

Foto: Krister Andersson

Herrarna besegrade FC Helsingborg med 8-3 igår. Tränare Oscar Lundin blickar tillbaka. ”-Vi är giriga när vi kommer upp i anfallszon och tålmodiga i andra delar av spelet. Jäkligt gott att vi får utdelning!”, säger han.

Hur ser du på matchen i sin helhet?
– Spelmässigt är den jämnare än 8-3. Men vi är jäkligt vassa och utmanar Jonathan Paulsson i deras mål på det sätt vi vill. Special Teams lägger vi mycket tid på och det ger utdelning igår.

Andrafemman med Eriksson-Elfsberg, Tomth, Hasselström, Björnell och Blåberg firade stora triumfer. Varför har det lossnat för dem nu?
– Det är fyra nya spelare i denna femma. Nu har systemet börjat sätta sig och då kan deras offensiva kvalitéer börja blomma. Dom kompletterar varandra fint.

Oscar Eriksson-Elfsberg var ett mycket okänt namn för SSL-publiken inför säsongen men har redan gjort ett starkt intryck. Berätta lite om nummer 18…
– Han är en problemlösare av hög rang på banan och har växt in i det jäkligt snabbt. Han gör oerhört mycket rätt. Det handlar om för honom att fortsätta jobba hårt. Annars är hans fina start inget värd.

Och Robin Blåberg har verkligen kommit igång med målskyttet…
– Precis. Skjuter man 14-16 skott per match så blir det bra till slut. Han kommer göra många mål för Warberg i sin karriär.

Vad tyckte du om FC Helsingborg?
– Deras förstafemma är väldigt svår att möta. Den tuffaste vi mött hittills i år, överbelastar bra och trycker ner oss. Sedan så var deras andrafemma betydligt blekare än väntat, vilket var skönt.

Vad väntar nu för laget?
– Idag har vi genomgång av matchen och av veckorna som väntar. Sedan har vi spelledigt i helgen. Sirius är nästa fight om typ 10 dagar. Vi får chansen att träna på hårt och bra. Jobba vidare med systemet.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå