Lundin: ”Har bra koll på varandra”

informatchen
Imorgon väntar ny match för herrarna då FC Helsingborg kommer på besök till Sparbanken Wictory Center. Tränare Oscar Lundin är förväntansfull: ”-Det är två lag som har bra koll på varandra. Det kommer handla om att vara disciplinerade för att sedan bryta mönster i rätt lägen.”

Har du hela truppen tillgänglig?
– Förhoppningsvis. Vi har haft lite sjukdomar här i början av veckan. Men det skall nog ordna upp sig tills imorgon.

Vad tar ni med er främst från Gävle-vinsten?
– Förståelsen för att en match verkligen pågår i minst 60 minuter effektiv tid. Stressar man och är desperata på fel sätt är det väldigt svårt och jobbigt att spela innebandy. Vi fick ett bra kvitto på vad skillnaden blir när vi hittar lugnet och strukturen i försvarsspel samt uppspelsfas. Sedan var det kul att vi behöll girigheten vi byggt upp under träning, 75 avslut mot mål är bra. Vill även nämna att vårt PP fortsätter leverera.

Och ett par målskyttar presenterade sig på allvar?
– Exakt. Bland annat så fick Robin Blåberg göra sina första SSL-mål. Han har flest avslut i laget så här långt och förtjänade det verkligen. Daniel Karlander imponerade också. Nytt personligt rekord med 5 poäng i en match.

Vad säger du då om morgondagens match och motstånd?
-Det är två lag som har bra koll på varandra. Det kommer handla om att vara disciplinerade för att sedan bryta mönster i rätt lägen. Dom är skickliga på att överbelasta specifika ytor i sitt anfallsspel och kan därutöver använda sitt kraftfulla skytte.

Vilka tror du kliver fram i Warberg när det gäller imorgon?
– Johan Tomth gjorde sin bästa match i Warbergströjan hittills senast och jag tror han växlar upp ännu ett snäpp imorgon. Där till säger jag Mattias Kongstad.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå