Lundin: ”Har en bra känsla!”

Foto: Krister Andersson.

Foto: Krister Andersson. Robin Westergren får beröm av tränare Oscar Lundin.

Ikväll är det ny match för herrarna då man ställs mot FC Helsingborg på bortaplan. Ett formstarkt lag som ligger två pinnhål över Warberg i tabellen. Tränare Oscar Lundin ser fram emot kvällens möte.

”-Jag har en bra känsla. Det är en match mellan två lag som i en hel del bitar spelar ganska så likt varandra så vi har god koll. För oss handlar det om att fortsätta fokusera på arbetsinsatsen, att ta oss in i duellerna och att ta de extra stegen för varandra.”

Vilka ser du som FCH:s styrkor?

”-De har spelare som kan göra det lilla extra. Linus Nordgren har höjt sin lägstanivå ytterligare och har varit enastående denna säsong. Daniel Johnsson vet vi också hur farlig han är från många olika lägen.”

Några skador eller skavanker som stör?

”-Tobias Jernsand har tyvärr insjuknat och åker inte med till matchen. Tråkigt för honom efter sina fina insatser den senaste veckan. Sedan har vi någon spelare som är lite osäker på start men det ser vi på uppvärmningen.”

Vilka spelare skulle du vilja lyfta fram lite extra inför matchen?

”-Magnus Svensson har alla förstått vilken kraft han har tagit med sig in i laget. Men jag skulle vilja nämna Robin och Robin (Westergren samt Blåberg). De har båda två tagit ett par rejäla kliv här sista veckan och vill bidra varje gång de är på banan. Jag hoppas de fortsätter den trenden ikväll. Sedan tror jag också Per Svedin är jäkligt laddad för att visa vad han kan efter två matcher vid sidan av planen.”

 

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå