Lundin inför Falun: ”Vi ska jobba hårdare än dom!”

Foto: Krister Andersson.

Foto: Krister Andersson.

Herrarna är på väg till Falun och dagens match som startar 17:15. Tränare Oscar Lundin och laget har planen klar. ”-Vi ska jobba hårdare och mer uppoffrande än Falun idag. Det är grunden. Sedan får vi se vad det innebär på tavlan. Vi har givetvis en bra känsla med två segrar i ryggen.”

Falun parkerar på andra plats i tabellen och jagar Pixbo. ”-De har rent tabellmässigt mer att spela för än oss. Men när matchen väl är igång vet jag att det inte spelar någon roll. Vi vill avsluta med ännu än tung seger.”

Vad är det som gör Falun så svårslagna? ”-De har högst individuell skicklighet i ligan och oftast knyter dom ihop det med ett hårt arbete. Då blir man vassa.”

Hur ser det då ut i Warbergslägret?

”-Vi har ett par små frågetecken inför match, men överlag ser det bra ut. De som är kvar hemma är Simon Svensson, Anton Birgersson, Johan Tomth och Jonatan Åkesson. Även Magnus Svensson har valt att avstå denna fight.”

Förutom det hårda arbetet, vad vill du se från ditt lag?

”-Jag vill se att vi tar bollen mot Johan Rehn och hans mål i tidiga anfallskeden. Det är så man lättast sårar Falun om man ser till de matcher de tappat poäng under senaste tiden.”

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå