Lundin inför Granlo: ”Kommer glöda i ögonen”

Foto: Krister Andersson

Foto: Krister Andersson

Idag spelar herrarna säsongens sista hemmamatch, 16:00 mot Granlo BK i Sparbanken Wictory Center. Tränare Oscar Lundin vill se samma glöd hos killarna som under Västkustderbyt.

”-Det lyste verkligen om killarna senast. De brydde sig om varje duell och meter på banan. Likadant tillstånd söker vi idag. Det kommer glöda om dom.”

Granlo ligger fem poäng efter Warberg i tabellen och det finns sex kvar att spela om. ”-Ett rafflande läge som vi givetvis inte hade velat vara i på förhand med två omgångar kvar. Men nu handlar det om att lösa situationen, vinna matchen och ta lärdomar med oss in i kommande säsonger.”

Hur ser Lundin då på dagens motstånd?

”-Ett lag med ett par luriga spelare offensivt och en storstjärna i Johan Samuelsson. Får man stopp på hans flyt i spelet så har vi kommit långt. De kommer säkerligen spela rakt och vänta på chanser till spelvändningar.”

Och Warbergs plan?

”-Få upp full intensitet i försvarsspelet, ta oss in i duellspelet. Ta bollen mot Granlos målgård och gå hundra i de vändningar vi får. Ingen rocket science utan bara sunt förnuft och en jäkla laginsats.”

Vad tror du om stämningen hemma i SWC?

”- Detta blir säsongens sista hemmamatch. Tidigare än vad vi hoppats såklart men jag vill tro att det innebär att publiken precis som vi kommer ge allt de har för att klubben ska få ett bra sista hemmaminne för säsongen 15/16. Tillsammans ger vi oss inte får något i eftermiddag.”

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå