Lundin inför Mullsjö: ”Inspirerande söndag!”

Foto: Krister Andersson

Foto: Krister Andersson

Warbergs herrar laddar för nästa utmaning, nämligen Mullsjö AIS i Kinnarps Arena på söndag. ”-Superkul och inspirerande såklart. Match mot ett lag som är nära oss i tabellen, i en grym arena inför mycket folk. Vi kommer taggade till tusen.”, säger tränare Oscar Lundin.

Hur påverkar det matchen att Nyhetshallen byts ut mot Kinnarps Arena?

-Mullsjös klara hemmafördel försvinner till viss del. Därutöver handlar det om att fortsätta agera som vi gjort på bortaplan tidigare i år. Vi har en bra känsla ”on the road”.

Vad säger du annars om Mullsjö hittills i år?

-Varit stabila. Vunnit matcherna de skall om man ser till förhandstips. De har liten annan identitet på laget nu. Mer kraft och fysik. Mindre speed och lir på. Sedan så jobbar de med sitt försvarsspel. Oftare och oftare ser man styrningar. Det gäller att vi är förberedda där.

Några speciella spelare som sticker ut?

-David Gillek brukar passa oss illa. Men han är avstängd. Kasper Hedlunds passningsspel och rörelsemönster från bakplan tilltalar mycket. Det gäller att vara på tå där. Han kan spela både långt och kort med fin kvalité.

Hur ser det då ut i Warbergslägret?

-Jodå. Ett par positiva besked från fyrteamet igår. Det är Oscar Eriksson-Elfsberg som tyvärr fortfarande saknas och kommer göra ett tag till med sin ryggskada. Jättetråkigt för Oscar som fick en sådan kanonstart på sin SSL-debutsäsong. Men han kommer igen ännu vassare. Därutöver positivt som sagt.

Vad blir viktigt för er i spelet?

-Mot Mullsjö handlar det, framåt, mycket om att stöka till deras försvar spel och få dom att behöva göra olika val. Komma till avslutslägen vid tidpunkter och ytor deras försvarsspel inte är till för kan man säga. Då brukar dom få det jobbigt.

Lycka till!

-Tack!

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå