Lundin inför Sirius: ”Trivs i Fyrishov”

Foto: Krister Andersson /

Foto: Krister Andersson /

På lördag är det dags för ny SSL-match för herrarna. Sirius väntar på bortaplan och tränare Oscar Lundin ser fram emot matchen. ”-Absolut, vi trivs i Fyrishov och brukar åka därifrån med poäng. Vi är laddade för att åka upp och jobba stenhårt!”, säger han.

Vad säger du om Sirius?
– Det ska bli intressant att möta dem igen. David Ahlmark har haft laget i flera år nu och det ska bli spännande att se om man kan börja se tydligare linjer i deras spel med bollen. De är fortfarande lite svåranalyserade där. I sitt försvarsspel är de oerhört tydliga i sin 2-1-2.

Några spelare som sticker ut?
– Carl Kostov-Bredberg är duktig tycker jag. Rör sig över lite större ytor numera också.

Vad är viktigt mot Sirius?
– Att jobba metodiskt med bollen. Vi vet vilka ytor vi vill åt. Där gäller det att ha tålamod. Sedan handlar det som vanligt om att vara superaggressiva och täta i försvarsspelet. Inget konstigt där. Lägen framåt kommer, där skall vi fortsätta vara giriga.

Status i truppen? Några skavanker?
– Jonathan Åkesson och Anton Birgersson ser inte ut att kunna vara med i helgen p.g.a. skador. Oscar Eriksson-Elfsberg är också lite osäker men det ser positivt ut.

Det har lossnat med målskyttet för Robin Blåberg. Kommer det fortsätta så tror du?
– Fortsätter han älska att skjuta och hota så kommer det fortsätta bli mål. Sedan kommer utdelningen alltid gå upp och ner. Men så är det får alla målskyttar.

Lycka till!
– Tack!

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå