Lundin: ”Intensiva sju dagar”

bild2

Herrarna går in i en spännande period med två matcher inom de närmaste 7 dagarna. Gävle på söndag och Helsingborg nästa onsdag väntar. ”-Yes, sju intensiva dagar. Men vi är hungriga och sugna efter detta uppehåll. Vi vill vinna fighter!”, säger tränare Oscar Lundin.

Hur ser truppens status ut?
– Vi har Efraim Björnell som inte är i träning efter sin skada mot Storvreta senast. Annars är alla friska och krya!

Vad säger du om Gävle?
– De har, som alla sett och läst, fått en väldigt tuff start på sitt SSL-äventyr. Däremot är de på söndag tillbaka i sin lilla hemmahall och hoppas säkerligen väldigt mycket att vändningen skall komma där och då. De spelar en låg 2-1-2:a och väntar på misstag. Det tänker vi inte bjuda på.

Hur tänker ni då inför en sådan motståndare?
– Att vi tänker vara jäkligt hungriga och giriga. Ta de chanser till att avsluta som vi får och ha mod i att ta bollen mot deras mål. Då har de haft det oerhört svårt hittills i fighterna och blir passiva i sitt försvarsspel. Därutöver är det 100% ödmjukhet som gäller för spelvändningar i bägge riktningar. De har ett par luriga avslutare till det.

Rikard Eriksson har varit direkt inblandad i 7 av lagets 10 mål så här långt. Vad säger du om det?
– Det finns två sidor på det myntet. Givetvis är det bra för oss och kul för Rikard att han visar direkt att han är ännu ett snäpp vassare i år. Han vill bidra och ta initiativ varje byte han spelar. Sedan hoppas jag så klart att fler spelare vill och är beredda att ta ansvar offensivt framöver. Det kommer behövas och jag vet att det kommer bli bra.

Lycka till på söndag!
– Tack!

 

Gävle sänder matchen på söndag som startar 17.00 direkt på webben.
Gå till sslplay.se

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå