Lundin: ”Vill visa vår publik vad vi kan!”

Herrarna förlorade gårdagens premiär mot Karlstad med 5-3. Här ger tränare Lundin sin syn på matchen. ”-Vi startar fokuserat och starkt. Med normal utdelning så har vi ett större försprång efter 20-25 minuter. När Karlstad sedan går ikapp så tappar vi gameplanen tyvärr och börjar stressa. Då straffas man mot ett stenhårt arbetande hemmalag. Det handlar nu om att blicka framåt. Det ska bli jäkligt kul med två hemmamatcher nästa helg. Där vill vi visa vår publik vad vi kan!”, säger han.

Vad händer då när ni stressar?
– Man kan säga att vårt lag blir långt och brett. Vi får svårare att hjälpa varandra, och så vill vi givetvis inte ha det.
Finns det positiva bitar att ta med sig?
– Jag tycker flera av de som gjorde sin SSL-debut gör bra insatser. Vårt låga försvarsspel känns som vanligt väldigt stabilt och tight. Vi släpper in mål på fasta situationer och förlorade dueller.
Vad kommer ni jobba med inför hemmapremiären mot Dalen?
– Dels först kommer vi diskutera de mentala aspekterna och energierna som vänder under matcher. Sedan kommer vi jobba vidare med anfallsspelet, samt lägga en del tid på vår återerövring. Där är vi inte alls så bra som vi kan igår.
wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå