Lyckad nätverksträff hos Cycleurope!

Jonas Henricsson från Caverion var en av många som passade på att provcykla delar av Cycleuropes sortiment av elcyklar!

I onsdags morse hölls en av våra regelbundna nätverksträffar, denna gång hos vår samarbetspartner Cycleurope, som med huvudkontor i Varberg förser stora delar av det cyklande Sverige med sina varumärken Crescent, Monark, Spectra och TEC.

Ca 40 personer var på plats, och innan rundvandring, presentation och provcycling i Cycleuropes lokaler passade vi från föreningens håll på att informera om vad som sker närmsta tiden i Warberg IC.

Ordförande Henrik Carlstein, verksamhetsansvarige Martin Josander, nye säljansvarige Magnus Svensson och herrlagets sportchef Kimmo Eskelinen pratade kort om nuläge, framtid och möjligheter, och poängterade det som skall löpa som en röd tråd genom hela föreningen framöver. Det hårda arbetet och det blåa hjärtat.

Jonas Netterström, VD sedan tre månader på Cycleurope, höll också ett kort föredrag om deras roll som samarbetspartner till Warberg, och innehållet i det han sa lämnade nog ingen av åhörarna oberörd.

Jonas Netterström, VD Cycleurope


Det gäller att se de många möjligheter som det innebär att starta om och börja bygga från början. Vi har gjort den resan med vårt företag, från att vara dömt att läggas ner till idag då vi har en verksamhet som mår bra, tjänar pengar och som nu tillverkar det nyaste inom cykel här i Varberg; elcyklar.
Det krävs en kraftansamling att bygga och tänka nytt; från organisationen, men också från partners runt omkring – och just därför är det viktigt att vi sponsorer sluter upp och stöttar när det behövs som mest. Det handlar inte bara om herrlaget och sportslig framgång utan om vad idrotten betyder för våra medarbetare och deras familjer.

Jonas Netterström, VD Cycleurope

 

Kloka och stärkande ord från Jonas Netterström, som dessutom meddelade att man från Cycleuropes håll kommer att utöka sin sponsring till Warberg IC!

Magnus Svensson, ny säljansvarig i klubben kommenterar nätverksträffen och Cycleuropes ställningstagande:

– Det känns fantastiskt kul att ett så stort och etablerat företag som Cycleurope visar vägen och står upp i det här läget. Vi kan se ett otroligt engagemang ute bland våra samarbetspartners och jag känner att det blåser positiva vindar kring föreningen inför framtiden!

 

 

 

 

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå