Magnus Svensson ny säljansvarig i Warberg IC

Bild från onsdagens sponsorträff hos Cycleurope

Warberg IC kan nu stolt presentera Magnus Svensson som ny säljansvarig för klubben. Magnus tillträdde sin nya roll den 1 mars.

  • Det var avgörande för oss att hitta någon med ”passion”, ”vinnarskalle” och ”hjärtat i Idrotten” för att axla rollen som självansvarig för vår klubb, och allt detta får vi med Magnus Svensson säger Henrik Carlstein, ordförande i Warberg IC. Magnus är ett känt namn i Varberg och övriga Innebandy-Sverige och vi är övertygade om att han kommer vara rätt person för att profilera hela föreningen och bygga vidare på vårt starka varumärke.
  • Klubben kliver in i en ny fas där herrarna för första gången någonsin inte spelar i högsta serien, damerna skall etablera sig i SSL på riktigt och på ungdomssidan blir vi bara större och större. Jag ser min nya roll som en riktig utmaning med allt vad det innebär och vill absolut vara med på den resa som föreningen skall göra mot nya mål säger Magnus Svensson om sin nya tjänst.

 

Mathias ”Bult” Larsson som tidigare varit marknadsansvarig avslutade sin tjänst vid årsskiftet för att gå vidare i arbetslivet.

  • Vi önskar Mathias lycka till i sitt fortsatta arbetsliv, samtidigt är Mathias väl involverad i sportgruppen så vi kommer fortsatta att ha nytta av hans kunskaper inom föreningen kommenterar Henrik Carlstein.
wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå