Mamma kom springandes i spelargången!

Foto: Krister Andersson

Foto: Krister Andersson

Först Oscar, vad hände i pausen mellan andra och tredje perioden?
– Jag fick lämna arenan med kort varsel då vattnet gick för min höggravida fru. Min mamma kom inspringandes i spelargången så det var lite speciellt haha. Lite typiskt att det skulle bli så här för en innebandynörd som mig.

Är du pappa nu då?
– Nej, vi väntar fortfarande… Värkarna har kommit och gått lite. Men det skall vara dags inom kort.

Hur ser du på matchen?
– De två första perioderna är våra sett till spelet 5 mot 5. Sedan avgör de tack vare powerplay och boxplay. Där har vi att jobba med för att ta oss tillbaka upp till slutspelsplats.
En poäng har det blivit på de fem senaste matcherna. Är du orolig?
– Vi är självklart missnöjda med detta. Resultaten är dåliga och vi har inte lyckats straffa lag som inte spelat på topp mot oss. Detta innebär att våran andra halva av serien kommer behöva vara riktigt vass. Precis som vår första var ifjol. Vi har ett på pappret mer poängvänligt spelschema andra halvan med många fighter mot lag i vår tabellregion hemma i Sparbanken Wictory Center. Tror vi har Karlstad, Gävle, Granlo, Sirius, Växjö, AIK och Mullsjö att möta i vår borg om jag inte minns fel. Vi kan också se svart på vitt under denna vår att vi hittat sätt att komma till betydligt mer avslut än i fjol men har inte lyckats förvalta det som vi hoppats. Det jobbar vi på, varje träning.
Men först nu väntar AIK på bortaplan…
– Precis, en hall vi har haft det väldigt tufft i de senaste mötena. Så vi ska försöka ta oss an den matchen på ett lite annorlunda vis. Det ska bli spännande.
Kan du utveckla?
– Nej, inte just nu.
Hur ser du på årets AIK?
– De har spelat ganska hårt på få spelare. De har spetsegenskaper och en bra målvaktssida.
Och Warberg då.. Vad tar vi med oss från Falun-matchen?
– Andraformationen levererar för andra fighten i rad. Det är viktigt. Sedan tycker jag det är väldigt kul att se Anton Birgersson som verkligen är på väg mot sitt SSL-genombrott.
wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå