Ny målvakt klar!

Efter Per Svedins avsked fanns en lucka att fylla på målvaktspositionen i herrlaget.

Den är nu tillsatt. John Fransson från IBK Lockerud heter det senaste tillskottet, och den snart 21-årige västgöten kompletterar därmed Tobias Jernsand på målvaktsposten i laget.

Fransson har Gränna AIS som moderklubb och har innan IBK Lockerud också spelat tre säsonger i Falköpings IBK. Föregående säsong var John en av de stora anledningarna till att anrika Lockerud höll på att ta sig upp i Allsvenskan, där man föll på målsnöret i kvalet mot Skoghall.

John blev av tränarna framröstad till division 1 västras bästa målvakt.

 

Sportchef Kimmo Eskelinen om det nytecknade tvåårsavtalet med John Fransson:
– John är en ung och mycket ambitiös målvakt som känns kanon att få in i laget. Han har en härlig entusiasm och vill detta till 100% vilket passar perfekt in hos oss nu. Som målvakt är han väldigt rörlig och reaktionssnabb, och jag är säker på att vi med vår kompetens på målvaktssidan kan ge honom ytterligare verktyg för att utvecklas och bli en ännu bättre målvakt.
John har också en annan målvaktsstil än Tobias vilket jag ser som en fördel, jag tror vi kommer att hitta en bra kemi dem två emellan för att hela tiden sporra och lära av varandra.

 

John har tränat innebandy med laget två gånger och deltog under helgen på de fystester truppen genomförde. Flytt från Mariestad till Varberg sker under juni månad.

Varmt välkommen till västkustens pärla John!

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå