Ny seger för herrarna!

_KKA4435

Foto: Krister Andersson

Herrlaget spelade igår sin andra träningsmatch för säsongen. Det blev en ny seger, nu 6-5 mot Lindås Waves. Warberg hade tre premiärmålskyttar i Joel Birgersson, Tom Ondrusek och Victor Ferraresi. Övriga mål gjordes av Daniel Gunnarsson, Sebastian Welin-Odeback och Daniel Nordlund.

”-Vi har haft en givande helg med 120 minuters matchspel. Lindås satte oss på en hel del prov i vårt försvarsspel. Vi fick inte tag i dem med styrningen stundtals. När vi väl fick träff så kom vi iväg på många spelvändningar vilket var målet igår. Kul att vi också fick utdelning på flera av de chanserna.”, säger Oscar Lundin.

Två unga spelare från Warberg IBF var med och spelade igår, Philip Subriabre (född 98) och Joel Birgersson (född 99). ”-Jättekul att se killarna. De använder sina styrkor på banan och sätter fart på fötterna. Att Joel fick göra mål direkt var såklart extra roligt!”

Matchen i stort följde samma mönster som Fagerhultsmatchen. Warberg startade starkt för att sedan matchbilden jämnade ut sig.

”-Vi har inte lyckats hålla nere gaspedalen under 60 minuter. Det ska vi se till att göra framöver. När fötterna går lite långsammare så tillåts motståndarna spela igenom oss mer och då kan vi inte heller kontra från de lägen vi vill hitta.”

Nu väntar en dryg veckas träning innan Pixbo Wallenstam kommer på besök nästa tisdag för nästa träningsmatch.

”-Vi kommer fortsätta jobba på vår fysiska kapacitet och därtill ett par viktiga taktiska moment. Spelvändningarna går vi vidare med.”, avslutar Lundin.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå