Poänggörare klar för Warberg!

simon

Warberg IC är glada att presentera nästa nyförvärv till herrlagets trupp. Simon Bundgaard, vänsterforward från Träslövsläge IF har idag skrivit på ett tvåårsavtal med klubben. 25-åringen spelade den gångna säsongen i division 1 södra där han producerade 50 poäng på 17 matcher.

-Det känns riktigt roligt att Simon vill ta den här chansen! Han har spetsegenskaper i sin offensiv som jag är övertygad kommer fungera på SSL-nivå om han får rätt guidning och tid att anpassa sig. Han har tränat med laget under våren och har imponerat på såväl tränare som blivande lagkamrater, därför får han nu chansen, säger sportgruppens Kimmo Eskelinen.

-Jag tränade honom och spelade med honom förrförra säsongen och vet vilka egenskaper han besitter. Vi är fullt medvetna om att Simon behöver tid att anpassa sig i SSL-kostymen, men med rätt inställning från hans sida kommer han att förstärka detta laget, fortsätter Kimmo.

-Extra roligt är såklart att Simon har Warberg IC som moderklubb. Att vi kan få fram lokala killar ända upp på elitnivå sänder fina signaler till alla ungdomar och är jätteviktigt för oss som klubb, avslutar Kimmo.

Simon själv kommenterar övergången:

-Det känns sjukt roligt att få chansen att testa på spel i SSL. Jag är grymt laddad och ska kriga så hårt jag bara kan för att ta en plats. Sen är det riktigt kul att vara tillbaka i klubben jag började min karriär! Simon kommer att spela med tröja nummer 13.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå