Rapport från Årsmötet

sasongen1516
Warberg IC arrangerade på tisdagskvällen det sedvanliga årsmötet på Varbergs Stadshotell. När vi summerar säsongen kan vi konstatera att det varit ett tufft år för Warberg på och utanför planen.- När vi nu missar slutspel för herrlaget för första gången på många år så får det ju naturligtvis konsekvenser även för vårt ekonomiska resultat. Även om vi minskar våra kostnader med närmare 1 mkr så har våra intäkter inte blivit som planerat. Vi har även tagit en del kostnader som legat och släpat som också belastat årets resultat. Vi har dock lagt upp en strategi och plan för kommande år vad som behöver göras för att nå hela vägen i mål konstaterar klubbens ordförande Henrik Carlstein.

I styrelsen avgår Urban Johnson efter många år i styrelsrummet. Ny blir istället Stina Wallenbeck.
– Naturligtvis tappar vi mycket erfarenhet när Urban lämnar men han kommer fortsätta vara verksam inom klubben. Glädjande så får vi in en ny kvinna i styrelsen med vana av Affärs och Ledarskapsfrågor från bland annat Volvo. Jag tror att det är vad styrelsen behöver ha in för att kunna fokusera ännu mer på de affärsmässiga frågorna i verksamheten meddelar Henrik Carlstein.

Kimmo Eskelinen, Hans Lillhage och Jesper Envall omvaldes i styrelsen och kompletterar därmed Henrik Carlstein, Jonas Klavberg, Martina Sjögren och Sussi Anthav i styrelsen för Warberg IC.

Vi som sitter i styrelsen har en stark tro på detta och är helt övertygande att kommande säsonger kommer att gå bra. Vi fortsätter att kavla upp ärmarna och jobbar vidare, avslutar Henrik.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå