Robin Blåberg förlänger!

 Arbetet med ”nya Warberg” går just nu på högvarv i föreningen. En viktig del i detta är såklart vårt herrlag där framför allt spelartruppen är högprioriterad. Därför är det väldigt glädjande att kunna presentera Robin Blåberg som Warbergs-spelare även de kommande två säsongerna!

Robin kom till Warberg 2015 från moderklubben Fagerhult Habo IBK, och har på sina två SSL-säsonger skjutit 40 mål. De allra flesta tack vare sitt beryktade skott, en attraktion som Warbergs-publiken alltså får glädjas över även i framtiden.

Sportchef Kimmo Eskelinen säger så här om Robins förlängning:

– Fantastiskt kul såklart! Robin är en väldigt viktig pusselbit i vårt nybygge och han står för helt rätt saker med sitt intensiva spel. Han jobbar hårt i båda riktningarna och det är inte bara för hans missiler i krysset som han är en favorit hos fansen. Lika ofta gör han ett stenhårt hemjobb och stjäl bollar av motståndare.

Robin var jagad av ett flertal SSL-klubbar så jag ser också hans signatur som en indikation på att den plan vi lagt för framtiden är attraktiv för spelare av hans kaliber, avslutar en glad Eskelinen.