Robin Blåberg förlänger!

 Arbetet med ”nya Warberg” går just nu på högvarv i föreningen. En viktig del i detta är såklart vårt herrlag där framför allt spelartruppen är högprioriterad. Därför är det väldigt glädjande att kunna presentera Robin Blåberg som Warbergs-spelare även de kommande två säsongerna!

Robin kom till Warberg 2015 från moderklubben Fagerhult Habo IBK, och har på sina två SSL-säsonger skjutit 40 mål. De allra flesta tack vare sitt beryktade skott, en attraktion som Warbergs-publiken alltså får glädjas över även i framtiden.

Sportchef Kimmo Eskelinen säger så här om Robins förlängning:

– Fantastiskt kul såklart! Robin är en väldigt viktig pusselbit i vårt nybygge och han står för helt rätt saker med sitt intensiva spel. Han jobbar hårt i båda riktningarna och det är inte bara för hans missiler i krysset som han är en favorit hos fansen. Lika ofta gör han ett stenhårt hemjobb och stjäl bollar av motståndare.

Robin var jagad av ett flertal SSL-klubbar så jag ser också hans signatur som en indikation på att den plan vi lagt för framtiden är attraktiv för spelare av hans kaliber, avslutar en glad Eskelinen.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå