Säsongskort

swc
Nu släpper vi snart våra säsongskort för den kommande säsongen. Här följer lite information om vad som gäller.

Herrarna i Warberg IC kommer fortsatt att spela merparten av sina hemmamatcher i Sparbanken Wictory Center men precis som förra säsongen kommer två av matcherna i grundserien att spelas i Sparbankshallen. Nytt för denna säsongen är att det kommer att spelas 3 hemmamatcher mer än förra säsongen.

Damerna i Warberg IC spelar kommande säsong också i SSL. Det tycker vi skall bli riktigt kul efter att ha varit nära att gå upp i många år. Damernas hemmamatcher (13 st) som spelas i Sparbanken Wictory Center ingår också i säsongskorten. Även damerna kommer kommande säsong att använda numrerade biljetter.

I säsongskortet ingår samtliga hemmamatcher för Warberg IBF, Warberg IC Dam och Warberg IC Herr där Warberg IC/IBF står som arrangör. Det innebär att alla eventuella kvalmatcher och/eller slutspelsmatcher som vi kommer att arrangera också ingår.
Priset är det samma som förra säsongen.

Sittplats
Vuxen, 1 950 kr
Pensionär, 1 450 kr
Ungdom, 995 kr
Ståplats
Vuxen, 1 450 kr
Pensionär, 995 kr
Ungdom, 590 kr
Då vi har begränsad plats på framför allt herrmatcherna, kommer ungdomar i föreningen att ha fri entré på herrarnas matcher i mån av plats. Vi kommer att reservera ett antal platser till varje match som de som är först på plats kommer att få. I mån av plats kommer vi sedan att släppa in fler.

Vill man som aktiv medlem vara garanterad en plats behöver man köpa ett säsongskort med sittplats där man erhåller 500 kr i rabatt på ovanstående priser.

På IBF’s matcher är det precis som vanligt att uppvisande av medlemskort gäller för entré.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå