Seger för damerna i Lund!

unnamed (5)

Det var ett laddat Warberg vi fick se i första perioden i mötet med IBK Lund Elit under söndagseftermiddagen. De för dagen vitklädda halländskorna sprang iväg till en 4-0 ledning efter mål i tur och ordning av Jenny Dahl, Malin Arneson, Anna Johansson och Amanda Johansson. Där lades också grunden till att 3 poäng bärgades.

I den andra perioden snäpper Lund upp en aning och får in en reducering innan Patricia Aronsson smäller in ett stenhårt slagskott från mittplan till en 5-1 ledning. Ytterligare en reducering tillkommer innan för dagen duktiga Malin Pettersson kan skjuta in 6-2 och det kändes säkert inför sista akten.
Kanske smög det sig in lite känsla av att det var klart men det blev ett bryskt uppvaknande via 2 snabba reduceringar. Lund får också chansen av reducera ytterligare i ett powerplay men istället springer Jenny Dahl igenom försvaret på en kontring och då avgörs matchen definitivt. I slutskedet gör också Camilla Halldén Warbergs åttonde mål och fastställer slutresultatet till 8-4.

Tränare Andreas Wahman:

”Tycker vi är det bättre laget matchen igenom och med lite bättre skärpa kunde vi gjort ännu flera mål. Blir en liten nedgång i början av tredje men känslan var hela tiden att vi skulle göra ytterligare mål. Skönt med tre poäng och ser fram emot en träningsvecka innan vi tar emot Fröjered på lördag.”

Bäst i Warberg var Malin Pettersson, Patricia Aronsson och Jenny Dahl men samtliga står för en gedigen insats.

Nästa hemmamatch går av stapeln lördag 27/2 kl. 15.00 i SWC.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå