Seger och klara för SSL-kval!

dam-frojered
Warberg besegrade Fröjered på hemmaplan med övertygande 11-3.

Det blev en angenäm eftermiddag för de hemmasupportrar som besökte SWC under lördagseftermiddagen. Ett Warberg på spelhumör sprang ifrån motståndarna från Tidaholm och vann till slut med klara 11-3. Det fanns flera glädjeämnen att ta med sig från matchen, bland annat gjorde Henny Bertilsson inte bara sitt första division 1-mål i karriären utan smällde också dit sitt andra. I och med segern är Warberg helt klara för playoff 1, då Göteborg på tredje plats inte har möjlighet att komma ikapp då det bara återstår en omgång.

Tränare Andreas Wahman kommenterar matchen:

”En stabil match från oss rakt över. Vi rullar på tre femmor hela matchen och vi kändes starkare matchen igenom. Nu laddar vi en vecka inför epilogen mot Partille borta, som är viktig ur flera aspekter. Dels vill vi gå in i playoff med en skön känsla och dels vill vi vinna serien, så matchen blir en inspirerande uppgift för oss.”

Några ord om att ni är klara för SSL-kval?

”Jag tycker vi känns förberedda inför kvalet. Vi har en harmonisk grupp som trivs med varandra, vi har ett varierat grundspel och vi står inte och faller med någon enskild spelare. Vi har malt på hela säsongen på många spelare och är tunga att möta.”

Warbergs målskyttar idag:

Camilla Halldén (3), Jenny Dahl (2), Henny Bertilsson (2), Malin Pettersson (2), Malin Arneson (1), Therese Arneson (1)

Efter sista seriematchen är spelad mot Partille kommer det också stå klart vilka Warberg möter i playoff 1.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå