SSL- rutinerad center klar!

 Som ett av två nyförvärv idag presenteras SSL-meriterade centern Alexander Andersson. 29-årige Alexander är ett bekant ansikte för Warbergs-publiken då han mellan 2011 och 2015 representerade Pixbo Wallenstam och innan det Jönköpings IK.

Efter sejouren i Pixbo har Alexander också hunnit med att under en säsong vara proffs i Ticino Unihockey i Schweiz, och ansluter nu från Partille IBS i division 1.

Till skillnad mot övriga nyförvärv som hittills har presenterats, så är Alexander en mer erfaren spelare. Sportchef Kimmo Eskelinen förklarar:
– I Alexander får vi in en attitydsspelare med rutin från SSL och som har väldigt bra ledaregenskaper. Det kommer bli oerhört viktigt för oss att ha ett antal erfarna spelare som kan visa vägen för våra yngre förmågor. Alexander har dessa egenskaper och är dessutom en fysisk, småelak spelartyp som vi behöver i vårt lag.

Jag har själv mött honom många gånger och vet att det är en spelare man hellre har i sitt eget lag än i motståndarlaget.

Alexander kommer att få en väldigt tydlig roll i Warberg, där mycket handlar om att just vara en ledare, pådrivare och en motor i sin formation och för hela laget, avslutar Kimmo Eskelinen.

 

Alexander ansluter till Warberg och laget omgående, och finns på plats när förberedelserna till säsongen 2017/2018 drar igång måndag den 8 maj.

Vi säger varmt välkommen till Warberg!

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå