Svedin förlänger med Warberg!

Foto: Krister Andersson.

Foto: Krister Andersson.

Målvakten Per Svedin förlänger sitt kontrakt med Warberg IC.

Nytt kontrakt med Warberg påskrivet, två nya år blev det. Du och familjen trivs bra i Varberg?
– Ja, vi trivs jättebra! Varberg är en underbar stad att bo i!

Säsongen 15/16 är snart till ända. Hur ser du på lagets säsong?
– Vi hade ju som mål när säsongen startade att gå till slutspel, så självklart är det en besvikelse att vi inte kommer att nå dit. På längre sikt tror jag dock att det här året kommer vara en nyttig erfarenhet för vår unga trupp. Förhoppningsvis får det oss att knyta näven och jobba ännu hårdare. Det är en klyscha, men motgångarna gör oss starkare.

Hur ser du på Svedin-säsongen 15/16?
– Det är alltid svårt att utvärdera sig själv, men resultaten har inte gått vår väg, även om matcherna ofta varit jämna. Det gör naturligtvis att man känner att man hade velat vara tungan på vågen vid fler tillfällen än vad som har blivit.

Vad vill du jobba med under sommaren för att bli en ännu vassare målvakt 16/17?
– Jag kommer nog att vilja gå tillbaka och nöta mycket grunder. Göra de enkla sakerna jäkligt bra. Sen kommer självklart även fysen att prioriteras.

Du och Tobias Jernsand är ett tight målvaktsteam. Berätta om ert samarbete!
– Jag tycker att vårt samarbete fungerar kanon. Vi ser på målvaktsspelet på samma sätt och hjälper varandra att utvecklas! Det är dessutom oerhört motiverande att träna tillsammans med någon som är så seriös i allt han gör.

Klubbchef Mathias ”Bult” Larsson om Svedin: ”Det känns väldigt bra att ha Per klar för två nya säsonger. Han har inte riktigt kommit upp i förra årets fina form, då han i stort sett på egen hand vann en del matcher åt oss, men kommer att jobba hårt för att nå tillbaka dit igen. Per är ingen man av stora ord, men står för ett lugn och en kontinuitet som är viktig i vårt jobb för att ta nästa steg i det här unga lagets utveckling.”

Tränare Oscar Lundin fyller i. ”Per kommer tillsammans med Tobias sporra varandra jäkligt fint inför kommande säsonger. Han börjar bli en av seriens mer erfarna målvakter men samtidigt så finns det en hel del detaljer vi kan arbeta med framöver i hans spel. Han är grymt proffsig och seriös.”

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå