Tredje raka segern för herrarna!

sirius-b
7-4 skrevs segersiffrorna till i Fyrishov där herrarna idag mötte Sirius IBK. ”-En äkta Fyrishov-seger. Hårt jobb, skottäck och giftiga avslut. Det är det som fungerar här.”, säger Oscar Lundin. Foto: Morgan Lindberg.

Hur såg matchen ut?
– Sirius startar klart bäst, Svedin är dominant första 7-8 minuterna. Men från vårt 1-0:mål gör vi en väldigt bra förstaperiod. I andra spelar vi stabilt, släpper inte till mycket. Tredje perioden är Sirius helt klart, vi blir för låga och passiva. Men det räckte idag och de tre poängen smakar riktigt, riktigt gott.

Några spelare som stack ut?
– Kul att Daniel Nordlund får kliva fram direkt i debuten. 2 mål också. Han har längtat efter det här. Sedan tycker jag Mattias Wallgren har snäppat upp de senaste veckorna. Är väldigt rejäl och vägvinnande just nu.

Vad säger du om Sirius?
– De saknar självförtroende. De skapar bra chanser idag men trycker inte dit dem när de skulle behövt det. Deras PP är jäkligt vasst. Men sammanfattat är de ett homogent lag. De kommer börja plocka sina poäng.

Några skador eller skavanker?
– Johan Tomth drog till sin handled i slutet av första perioden. Vi får undersöka den närmare imorgon. Annars inga problem.

Här kan du läsa HN:s artikel om matchen: Blåberg får lovord

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå