Två tunga förluster denna helg

( Foto: Erik Sandin / Pic-Agency )

( Foto: Erik Sandin / Pic-Agency )

KAIS Mora – Warberg 13 – 3 (5-0, 4-2, 4-1)

Målskyttar Warberg: Andrea Envall 2, Therese Arneson

Matchen mot Mora började på värsta tänkbara sätt med ett självmål från Warbergs fot efter 16 sekunder. Första perioden fortsätter tyvärr på ett liknande sätt då Warbergs försvar inte är tillräckligt starkt, trots att Hanna Svensson gör många snygga räddningar. Hemmalaget Mora lyckas göra totalt fem mål under första perioden, varav ett de gör i powerplay, något som så klart tär på psyket.

Period nummer två startar med ytterligare ett Mora-mål efter 39 sekunder. Ungefär tre minuter senare lyckas däremot Andrea Envall sätta ett snyggt mål med bollen i bortre krysset, då på pass från Malin Arneson. Mora hinner utöka ledning, men när de drar på sig en utvisning efter drygt tio minuter passar Andrea Envall på att göra mål igen, då på pass från Linn Johansson. Knappt en minut senare trollar Mora återigen bort Warbergs försvar och kan göra mål, ställningen är nu 8-2 med åtta minuter kvar av andraperioden. När klockan visar 13:26 åker Warberg på ännu en utvisning vilket resulterar i ytterligare ett mål för hemmalaget. Inga mer mål görs denna period och damerna går missnöjda mot omklädningsrummet innan en sista period.

Tredje perioden är igång och efter sex minuter utökar Mora återigen med ett mål. En halv minut senare reducerar Therese Arneson, då på pass från Ebba Blomén, och ställningen är 10-3. Inom loppet av en minut hinner Mora göra både 11-3 och 12-3 och det ser tungt ut för Warberg. Efter tolv spelade minuter in i tredje görs matchens sista mål, då av Mora återigen. Båda lagen hinner drabbas av varsin utvisning, men inga mer mål utdelas som sagt.

En match man inte alls kan vara nöjda med och vi påminns ännu en gång om att vi har mycket att lära. Men som man brukar säga – det är bara att bryta ihop och komma igen! Nästa match spelas hemma mot Karlstad den 17 december kl 15.00, kom då och heja fram vårt damlag! All support hjälper, låt oss visa att vi är världens bästa innebandypublik. Vi ses där!

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå