Välkommen till Warberg, Felicia Andersson!

felicia
Välkommen till Warberg IC, Felicia Andersson. Berätta lite om din innebandybakgrund och lite om dig själv.
– Tack så mycket! Jag har spelat innebandy sedan 5års ålderns i min moderklubb Partille Wizards. Där spelade jag främst med div. 1 laget som vänster forward. Som person är jag oftast glad, ambitiös och en riktig innebandyälskare!

Vilka styrkor har du som spelare, vad kan publiken förvänta sig av dig?
– Mina styrkor är nog främst min teknik och speluppfattning, kanske får man se några finter och ett par volleyskott, haha!
Du har varit med och tränat en tid med laget, dina intryck av laget?
– Alla har varit trevliga och tagit emot mig väl. Det är ett duktigt lag med mycket talang, jag uppfattar det som att min spelartyp passar in bra här. Än så länge känns det därför jättebra!

Vad skiljer mest från det du är van vid sedan tidigare rent innebandymässigt?
– Det är en stor, men även positiv, skillnad från tidigare tycker jag! Rent innebandymässigt tror jag att jag kan utvecklas mer här och allt känns mer professionellt. Jag trivs när det är ett ”spelande lag” som är bra på att vårda bollen. Min uppfattning är att man lägger mer fokus på innebandyn till skillnad från lilla Partille där även handbollen är stor.
Vilka förväntningar har du på säsongen?
– Mina förväntningar är höga och jag hoppas på en säsong fylld utav nya möjligheter och även vinster såklart!
Tack för intervjun och lycka till!
– Tack!!

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå