Vill du utveckla din tränarkarriär i Warberg?

Ibland måste man stanna upp. Ta några steg tillbaka för att se vägen mot en ny början. Den nya resan börjar här och nu. Förhoppningsvis tillsammans med dig.
Vi i Warberg vill utveckla en helt ny generation av innebandyspelare och ledare.

Vi söker Huvudtränare/Coacher/Utvecklare, Assisterande och Administrativa till våra lag inom Utvecklingssteget Warberg IBF, som är åren mellan Ungdom och Elitspelare. Dvs från 16 och uppåt. Här finns massor av spännande spelare i närmare 10 olika lag.

Vi har fem lag på tjejsidan. Från Dam Div 1 Halland, JAS, Två lag i Dam Utveckling och DJ18. På killsidan är det Herr Div 1 Södra, Herr Div 2 Halland, JAS och U16 och Div 3. Många ledarroller är naturligtvis redan tillsatta för kommande säsong, men för något lag saknar vi en Huvudtränare, och några assisterande roller i några andra.

Vi har mycket kunskap i huset. Vi är ett Team som har de bästa förutsättningarna, och några av landets bästa experter till vårt förfogande. Detta ger dig en unik möjlighet att utvecklas och ta ditt nästa steg som ledare.

Vi vet att det finns fullt med talangfulla ungdomar i vår förening samt i klubbarna inom vårt upptagningsområde. Vi arbetar målmedvetet med en tydlig utvecklingstrappa för att utveckla dessa”talanger”. Du kommer få vänner med ett blått hjärta som är beredda att göra allt, vid din sida. Vill du vara med att skapa en inspirerande, utvecklande miljö och upplevelse för spelare, ledare, publik och partners?

Vi vill att du har Passionen.
Vi vill att du förstår och antar Utmaningen.
Vi vill att du är Professionell
Vi vill att du blir en del av vår Gemenskap.

Varberg är en liten stad, 8 mil söder om Göteborg. Men vi är en stad där alla älskar innebandy.
En stad där innebandyn är en livsstil precis som surfingen är här. Dessutom en av Sveriges vackraste och bästa sommarstäder.

Så ge dig själv en plats på denna resan, som kallas den ”Blå Vågen”.

Kontakta någon av oss:
Jonny Ljungberg
jonny.ljungberg@gmail.com
070-208 65 26

Pelle Körberg
pelle@korberg.se
0708-791999

Warberg IBF är en ideell förening som bedriver Innebandyverksamhet för Barn och ungdomar i huvudsak. Föreningen består av 40 lag, 700 spelare och över 100 ledare. Warberg IBF är också ägare till Sparbanken Wictory Center, med 3 fullstora innebandyplaner, gym, café och en Proshop.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå