Vinst för damerna mot Åstorp/Kvidinge IBS.

eftermatchen

I den första matchen på det nya året begav sig Warbergs damer söderut för match mot Åstorp/Kvidinge under lördagseftermiddagen. Det blev slutligen en 4-2 vinst i en match som beskrivs som stabil men inte glimrande från Warbergs sida.

Efter en mållös förstaperiod där Warberg har spelövertaget lossnar det i inledningen av den andra perioden. Malin Arneson gav Warberg ledningen när hon vispar in bollen i trafiken framför mål. Efter att Camilla Halldén utökat ledningen i powerplay smäller Malin Arneson in sitt andra för dagen innan Å/K lyckas reducera i en spelvändning. Strax därefter är Malin Arneson framme och avlossar en skott från kanten som tar på en fot och letar sig in i mål. Lite snöpligt reducerar Å/K i slutsekunderna av andra perioden. Därmed var också målen slut för denna dag då sista perioden slutar mållös.

Bra betyg i Warberg för dagens match får framförallt division 1-debuterande Frida Bengtsson i målet efter mycket säker insats. Övriga som bör rosas är tremålskytten Malin Arneson, Jeanette Nilsson och Anna Johansson. Dock kan hela truppen kvittera ut ett godkänt för dagens insats.

I och med Warbergs nionde raka seger behåller de blåa försprånget i tabellen och leder alltjämnt serien. Härnäst väntar FBC Kalmarsund på hemmaplan i SWC lördagen 16/1 kl. 15.00.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå