Warberg befäster sin serieledning!

eftermatchen

Seger i den svåra bortamatchen mot Fröjered med 6-3.

Warberg tog sin sjätte raka seger i damernas division 1 södra genom att besegra svårspelade Fröjereds IF på bortaplan i Tidaholm. Efter en mållös första period, följt av en jämn andra (2-2) så blev det Warberg som drog det längsta strået i sista perioden. Tränare Andreas Wahman kommenterar matchen från bussen på väg hem till Varberg:

”Rent spelmässigt kommer vi inte alls upp i det tempo vi haft i tidigare matcher. Blev en ganska seg tillställning men trots det skapas det lägen åt båda håll. Vi möter seriens bästa spelare i Sara Anteryd idag och hon ställer frågor till oss i princip i varje byte. Imponerad av henne idag. Vi kommer lite närmare våra motståndare i sista perioden och kan rinna iväg målmässigt. Kändes också som om vi hade bättre ork idag än Fröjered i sista perioden. Väldigt glad över att vi kan vinna de matcher vi även inte kommer upp i den nivå vi vill ha i vårt spel.”

Bäst i Warberg för dagen är Hanna Svensson och Johanna Andersson samt kedjeformationen Therese Arneson, Malin Pettersson och Camilla Halldén.

Målskyttar Warberg: Camilla Halldén (2), Therese Arneson (2), Johanna Johansson och Jenny Dahl.

Sista matchen innan serien vänder spelas på söndag 29/11 kl. 15.00 mot Partille i SWC.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå