Warberg IC skriver nytt avtal med Exel!

I dagarna blev det klart att föreningen har skrivit nytt avtal över 3 år med Exel vilket innebär att de även i fortsättningen kommer att vara med och stötta föreningen som guldpartner och leverantör av innebandyartiklar till föreningen och vår Proshop.

 

Sebastian Dahlen, säljansvarig Exel Sverige:

Hur ser du på ert nya avtal med Warberg IC?
– Warberg och Exel har under en lång tid varit samarbetspartners, och har genom åren byggt upp ett unikt band mellan varandra. Som i alla relationer är man beroende av att samtliga parter brinner för uppgiften att lyckas både i med och motgång, och den satsning som föreningen nu sjösätter ligger precis i linje med Exels ambitioner. Exel känner att Warberg som förening är en av grundstenarna i den verksamhet vi bedriver, och därför var det självklart att förlänga kontraktet. Målet är att få båda varumärkena att växa både på lång och kort sikt.

 

Magnus Svensson, säljansvarig Warberg IC:
– Nytt för denna säsongen är att Exel inte längre har textilier i sitt sortiment vilket medförde att vi behövde se över det befintliga avtal som vi hade tillsammans. Det har vi gjort och kommit överens om ett längre avtal där Exel även i fortsättningen är guldpartner till föreningen och leverantör av innebandyartiklar till föreningen och vår Proshop.

Exel är förknippat med Warberg så från klubbens sida var det självklart att hitta ett nytt upplägg med Exel och det är vi väldigt nöjda med att ha gjort, hade känts konstigt att se våra medlemmar spela med ett annat märke.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå