Warberg IC söker passionerad säljare med hjärtat i idrotten

klubbmarke

Om oss
Warberg IC bildades 1985 och är en av de anrikaste Innebandyklubbarna i Sverige. På meritlistan finns 4st SM-guld och 3st Europacup-guld för vårt Herrlag. Vi har idag både ett Herrlag och Damlag i högsta serien (SSL) samt en stor ungdomsverksamhet med över 700st spelare. Vi bedriver dessutom Warbergsspelen som är en av Sveriges största Innebandyturningar och Warbergslägret som är vårt sommarläger med över 600st deltagare.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare i vår klubb blir din primära arbetsuppgift att säkerställa och utveckla samarbetet med befintliga sponsorer. Samt genom nya idéer hitta långsiktiga relationer med fler sponsorer, då sponsorsamarbetet är en mycket viktig del av vår förening och framtid. Du skall genom ditt engagemang i klubben även brinna för att utveckla våra evenemang, sponsornätverk och givetvis våra matcharrangemang. Du skall vara vårt ansikte utåt, men även vara en tydlig profil inom klubben. Du skall på ett målmedvetet sätt driva och utveckla innebandyn som upplevelse och mötesplats i Varberg. Arbetet innebär att ta ytterligare steg i utvecklingen av vårt varumärke där upplevelsen i vår egna arena är en nyckel till framgång.

Din profil
Vi söker dig med hjärtat i idrotten i kombination med erfarenhet från marknadsinriktat arbete.

Som person är du målmedveten, professionell, säljfokuserad, noggrann och van att arbeta mot högt uppsatta mål. Du skall genom dina förmågor driva klubbens strategi när det gäller sponsring och på ett passionerat och ödmjukt sätt arbeta för att skapa långsiktiga relationer med våra intressenter. Andra personliga egenskaper som vi värdesätter är nytänkande och kamratskap och att du på ett naturligt sätt sprider positiv energi i klubben och till våra samarbetspartners. Meriterande är om du tidigare har erfarenhet från arbete med CRM, arrangemang och event.

 

Övriga upplysningar

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med provanställning och med tillträde snarast. Lägre tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Stämmer tjänsten in på dig? Tveka då inte, utan ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 15 januari och gärna tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vid frågor om tjänsten, tag kontakt med Martin Josander tel: 070-9559089 eller mail: martin.josander@warbergic.se

Maila din ansökan till:

jobb@warbergic.se

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå