Warberg IC tackar ja till damernas plats i SSL!

dam-ssl

Det är med stor glädje vi kan meddela att Warberg IC har beslutat att tacka ja till den vakanta platsen till Svenska Superligan för damer.

–  Det är naturligtvis oerhört roligt att vi äntligen har lyckats att få upp vårt damlag i högsta serien, även om vi gärna hade lyckats direkt i kvalet säger Warbergs ordförande Henrik Carlstein.

Vi har haft en mängd möten sedan det blev klart med att vi blev erbjudna platsen och det har varit intensiva dagar.

Att spela i SSL är förenat med ökade kostnader och det finns en anledning till att två lag tackat nej till spel i serien tidigare. Även om vi nu känner att vi är redo att ta steget har vi ingen kassa att ta av. Men vi kommer nu att ge laget all stöttning de behöver och tillsammans med sponsorer, kommunen och publik ge dem bästa möjliga förutsättningar.

Vi har dock tappat en månad av spelarrekrytering samt sponsorförsäljning så det är ingen optimal situation för oss. Det kommer att krävas hårt arbete för att få allt på plats, men det är vi beredda att ge järnet för när vi nu får den här möjligheten fortsätter Henrik Carlstein.

Warberg ICs lagkapten i damlaget, Camilla Halldén är naturligtvis glad för beskedet:
– Jag kan knappt fatta det, det känns nästan overkligt. Jag är jätteglad att laget äntligen får chansen. Att få möta de bästa spelarna i Sverige känns oerhört inspirerande och utmanande.

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå