Warberg tecknar avtal med Craft Sportswear!

Det är med stor glädje Warberg kan presentera en ny guldsponsor och konfektionsleverantör.

Världskända Craft, som fram till nu koncentrerat sig på att leverera kläder till många av världens främsta löpare, cyklister och skidåkare, ger sig nu in på lagidrott och har tecknat ett unikt 4-års avtal med Warberg.

– Det känns fantastiskt kul att vi inlett ett samarbete med ett så erkänt starkt varumärke som Craft, och att vi blir den första innebandyklubben i Crafts historia. Deras träningskläder borgar för väldigt hög kvalitet och kollektionen är riktigt fin, säger Magnus Svensson, marknadsansvarig i klubben. Vi kan nu erbjuda träningskläder i absolut världsklass, avslutar en nöjd Magnus Svensson.

– Under många år har vi jobbat tillsammans med flera av världens bästa individuella idrottare. Nu ger vi oss ut på en ny arena. Lagsport. Med Warbergs Innebandyclub har vi hittat en perfekt partner inom innebandyn, säger Jens Petersson, VD på Craft. Vi har samma värderingar och ser verkligen fram emot flera spännande och framgångsrika år tillsammans.

Avtalet är ett av de största i klubbens historia, och stora delar av klubbkollektionen kommer att finnas tillgänglig i Proshopen i Sparbanken Wicory Center redan under maj månad.

Enjoy the hard work!

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå