Warberg till Playoff 2 – besegrade Skoghall

dam-skoghall-1

Det var ett laddat hemmalag som trampade gasen i botten från start hemma i den andra kvalmatchen i PO1 mot Skoghall. Redan efter 12 minuters spel hade de blåklädda inte gjort mindre än fem raka mål, och redan där kändes matchen i princip avgjord. Efter en någon jämnare andraperiod som slutar 3-2 till hemmalaget rinner slutresultatet i den tredje perioden iväg till hela 13-3.

Tränare Andreas Wahman:
– ”Vi var rejält laddade till matchen och visar från start att vi ville mer. Tycker också vi spelar både en sevärd och effektiv innebandy, och idag får vi verkligen utdelning. Känslan var att när vi drog upp tempot hade dem svårt och hänga med, vilket vi kunde utnyttja på ett bra sätt idag.”

Skoghall spelade emellanåt tufft och nästan på gränsen till fult, dina tankar kring det?
– ”Känner en viss irritation över att domarna inte plockar bort någon spelare från Skoghall som inte var helt i fas idag. Nu får vi Jenny skadad, där backen går in onödigt hårt. Så det är klart jag är irriterad.”

Hur är status med Jenny?
– ”Hon är definitivt borta resten av kommande matchserie, och man räknar minst med 5 veckors vila innan hon kan börja känna på det igen”

Nu väntar FBC Kalmarsund i nästa playoff, dina tankar kring det mötet:
– ”En tuff motståndare. Vi behöver verkligen spela på vår yttersta nivå för att kunna vinna den drabbningen. Men, en oerhörd inspirerande uppgift.”

Hur ser veckan ut inför fredag?
– ”Vi tränar måndag, tisdag och onsdag denna vecka. Det är träningsfritt torsdag för att sedan spela match 1 på långfredagen kl. 15.00.”

Tack för pratstunden och lycka till på fredag.
– ”Tack”

dam-skoghall-2

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå