Warbergslägret firar 20år: ”Satsar hårt på innebandyutvecklingen”

DSC03799

I sommar firar Warbergslägret 20 år och vi går mot en ny upplaga med välbesökta veckor. ”-Det stämmer, vi ligger just nu före fjolårets resultat gällande antal anmälningar vid denna tid.”, berättar Oscar Lundin.

Warbergslägret försöker särskilja sig från andra innebandyläger på det sättet att man vill fokusera extra mycket på själva innebandyutvecklingen hos deltagarna. ”-Precis. Vi försöker sätta press på oss själva och våra ledare att killarna och tjejerna som är här verkligen åker hem med känslan att man utvecklats som innebandyspelare. Inte bara att man träffat nya härliga kompisar och haft en superrolig vecka.”

Finns det då platser kvar till sommaren? ”-Det gör det, men vissa veckor börjar fyllas upp ordentligt. Vi kommer inom kort behöva börja stänga anmälan till några av dem som det ser ut. Och det är ju ett angenämt problem även om vi vill ge så många ungdomar som möjligt chansen att komma hit under somrarna.”

Hur hittar man mer information om lägret? ”-In på hemsidan www.warbergslagret.se. Där står det mesta. Annars är det bara att höra av sig till vårt kansli!”

 

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå