Westergren: ”Landslaget är ett mål”

Foto:Krister Andersson

Foto:Krister Andersson

2 år till med Warberg IC för Robin Westergren. Varför denna glada nyhet?

-Både jag och flickvännen trivs bra i staden, samtidigt som jag har hittat rätt i laget och utvecklats som spelare. Jag tror stenhårt på det här gänget och känner att kommande säsonger kommer bli riktigt bra!

Du har fått mycket beröm för ditt spel denna säsong. Vad tror du det är folk uppskattar med #77?

-Jag tror och hoppas att folk ser att jag alltid ger hundra procent, i alla lägen. Jag gillar att göra jobbet lite i det tysta men samtidigt är det alltid roligt när folk uppskattar det man gör på banan.

Varför just nummer 77?

-När jag kom till Warberg var nummer 7, som jag alltid har haft, upptaget. Då fick det helt enkelt bli dubbla sjuor istället!

Hur ser du på säsongen som varit?

-Vi är inte nöjda med säsongen. Vi har varit för ojämna och hade en djup svacka som var tuff att resa sig ifrån. Nu har vi hittat tillbaka och har ett helt annat driv i allt vi gör på träningarna, som vi sedan tar med oss in i matcherna.

Hur ser du på de avslutande 5 matcherna?

-Det gäller att vi tar en match i taget och fokuserar på att göra en så bra prestation som möjligt varje match. Var och en i laget måste gå till sig själv och göra allt den kan för att ge oss en så bra chans det bara går att vinna. Om vi kommer upp i nivån jag vet det här laget besitter, är jag övertygad om att vi kommer avsluta den här säsongen på ett bra sätt.

Om vi ser över lite längre sikt. Vad vill du främst utveckla med ditt spel?

-Jag vill utveckla mitt offensiva spel genom att hitta smarta och bättre sätt att ta mig till avgörande lägen framåt. Om jag ser till att ta mig till bra lägen oftare kommer jag bli bättre på att ta rätt beslut när det väl gäller.

Har du några andra mål?

-Jag vill vara med och bidra till att Warberg fortsätter ta sig till slutspelen, och väl där kunna gå långt! Det skulle också vara fantastiskt att få representera landslaget, så det är något jag strävar efter varje dag.

Sist. Vem är skönast att sätta in en riktigt bra tackling på i laget? Och vem i övriga ligan?

-Måste vara (Mattias) Hasselström, alltid lika skönt! Han har tur att vi den senaste tiden har spelat med varandra. I de andra lagen vet jag faktiskt inte. Det är roligt att kampas med de spelare som både ger och kan ta smällar!

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå