Westergren stannar- och förlänger!

Mycket glädjande kan vi meddela att herrlagets backklippa Robin Westergren stannar i Warberg trots degraderingen till Allsvenskan! Inte nog med det, han förlänger sitt avtal och har idag tecknat två nya år i klubben.

Robin kom till Warberg 2014 från IBF Örebro, och är med sin resoluta defensiv och oerhört professionella inställning en mycket viktig kugge i lagbygget. Ett bevis på sin utveckling är den reservplats till svenska landslaget som damp ner på brevlådan alldeles nyligen.

Robin som snart fyller 23 år påbörjar därmed sin fjärde säsong i Warbergs tröja inom kort, och han ser fram emot nybygget:

–  Ja jag tror stenhårt på det nya Warberg som nu håller på att byggas. Vi behåller en stomme med spelare som håller hög klass och därpå tar in flera unga, hungriga spelare som är redo att ta nästa steg i deras utveckling. Jag är också glad över att få fortsätta spela i en stad där så mycket människor engagerar sig i innebandy och jag är övertygad om att vi snart är tillbaka där Warberg hör hemma!

 

Sportchef Kimmo Eskelinen är såklart mycket nöjd över det nya avtalet:
– Givetvis. Robin har varit och kommer att vara en av våra absolut viktigaste spelare, och att få behålla honom i vår jakt tillbaka är superviktigt. Han är ett föredöme i sitt sätt att vara, och jag är övertygad om att han kommer att växa ännu mer med ett större ansvar kommande säsonger. Jag är väldigt glad att Robin tror på det vi gör i Warberg!

Fler nyheter är att vänta för herrlaget inom kort, och Kimmo säger så här om status i herrtruppen för närvarande:
– Det händer mycket just nu. Vi jobbar hårt för att få en slagkraftig trupp på plats och därför är det extra viktigt att få behålla spelare av Robins karaktär. Jag hoppas att vi de närmsta veckorna kan klargöra mer i både spelare som lämnar och spelare som kommer till oss!

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå