Ytterligare en Göteborgs-talang till Warberg!

Vi kan glädjande meddela att framtidslöftet Rasmus Lundström valt att spela med Warberg nästa säsong! 19-årige Lundström kommer senast från Lindås Waves där han representerat både herrlaget i Allsvenskan södra och juniorlaget i Juniorallsvenskan med stor framgång.

Under Innebandyfesten i april där hans Lindås föll på målsnöret i SM-finalen mot Jönköping var Rasmus en av lagets starkast lysande stjärnor, tillsammans med tidigare klara Adam Dahlqvist och Filip Kalentun. Trion som firade stora triumfer ihop får alltså chansen till det även nästa säsong, fast nu i Warbergs färger!

Sportchef Kimmo Eskelinen säger så här om Rasmus Lundström:
– Rasmus är en intressant forwardstyp med bra nyp i sitt skott. Han är en poängspelare som är som bäst i det offensiva spelet, och vi ser fram emot att vara med och utveckla dessa egenskaper ytterligare hos oss. Vi är, precis som med de övriga unga spelarna vi tar in, medvetna om att det är en omställning från att vara dominant på juniornivå till att bli en etablerad seniorspelare på hög nivå, men Rasmus har precis som de övriga visat att de innebandymässiga egenskaperna finns där. Han behöver utveckla sitt fysiska spel och bli lite tuffare, och det är jag övertygad om att han kommer göra. Han har rätt attityd.

Warberg har nu knutit till sig tre stycken spelare från Lindås Waves, alla hemmahörande på NIU-gymnasiet i Göteborg. En back, en center och en forward. Eskelinen fortsätter:
– Såklart att vi ser en kemi mellan dessa tre killar. Dom går i samma skola, är bra kompisar utanför innebandyn, och på plan fungerar dom väldigt bra tillsammans. Ska bli riktigt spännande att få ta del av deras samarbete i Warberg!

 

Rasmus går likt Adam Dahlqvist och Filip Kalentun i gymnasiet fram till 31 maj, och kommer först därefter att registreras som Warbergs-spelare.

Välkommen till Warberg Rasmus!

wbgspelen17.jpg
wl-292x70.gif
sslplay.jpg

1985-klubben1.jpg
pantamera.jpg
pc-data1.jpg
coop-3.jpg
arvato.jpg
Varbergs Revisionsbyrå