Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Lillån
LIL
Borta
Warberg
WIC

Inför säsongens första bortamatch

3 oktober 2020 09:20
HERR

Herrlaget befinner sig nu påväg mot Örebro för ett möte mot Lillån IBK. Hör Alexander Johanssons tankar inför matchen, som startar klockan 14:00, länk till matchen finns i inlägget.


Det är lördag och matchdag för vårt herrlag. Dagens match är första på bortaplan för säsongen och spelas i Idrottshuset i Örebro. Lillån står för motståndet och besegrade i första omgången Åstorp/Kvidinge på bortaplan med 3-7. Dagens match blir där med hemmapremiär för Lillån denna säsong.

Inför dagens match så hörde vi med Warbergs Alexander Johansson om hur tongångarna gått efter segern i lördags mot Karlstad:

-Snacket efter matchen har varit bra! Alltid en speciell känsla innan och efter seriepremiär och extra när man direkt får möta ett planerat topplag som Karlstad. Vi fick lite kvitton på vart vi är idag med saker vi arbetat med under försäsongen och även saker vi behöver fortsätta arbeta och pussla med. Framför allt 1a perioden tar vi med oss!

Något som varit extra fokus under veckans träningar?

-Vi har fortsatt träna in vårt grundspel under veckan med lite finjusteringar då vi möter ett helt annat typ av lag idag. Men framförallt har vi fokuserat på att ha rätt inställning attityd på träningarna och hålla kvar den kvalité vi vill ha.

Ny match idag, hur går dina tankar inför dagens möte mot Lillån?

-Som sagt så möter vi ett helt annat lag än senast, men ett lag som vi ska ha respekt för. Lillån är ett lågt försvarade lag som är jävligt vassa i sina kontringar. Men håller vi oss till vår spelidé och sätter upp det tempot som vi står för så ska det nog bli en rolig lördag!

Det hoppas vi verkligen att det blir en rolig lördag! Matchen kan ni se på innebandy.tv/warberg, om ni inte orkar söka så finns en direktlänk till matchen här: Lillån IBK - Warberg IC

Nu kör vi!